Vijesti

Završen osnovni razvoj i produkcija scenarija za Final Fantasy XVI

Prema informacijama s nove Square-Enixove stranice gdje se možete okušati u svojoj karijeri – traži se novi radni kadar jer je završen osnovni razvoj na igri i produkcija samog scenarija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Već smo završili osnovni razvoj i produkciju scenarija i sada pokušavamo osigurati resurse velikih razmjera, te radimo na segmentu boss-borbi, dok nastojimo proširiti razne razvojne alate koje imamo. Većina naših ljudi radi od doma.” – kažu informacije.

Square Enix traži prave ljude da se završi razvoj ove nove fantazije u raznim stadijima i područjima, širokopojasnim animacijama, ponašanju likova i tako dalje…

Krajem ovog mjeseca očekuje nas i službena stranica – svježa iz tabora nekad najboljeg i najjačeg JRPG izvoznika. Što su nam spremili vidjet ćemo kad jelo bude posluženo. Na jelovniku sve zvuči dobro, a Square nešto slabo kuha u zadnje vrijeme.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano