Vijesti

Zelda: Tears of the Kingdom obara rekorde prodaje

Osim što sa svih strana svijeta stižu izvještaji kako se nova Zelda sjajno prodaje u fizičkim primjercima, protivno ustaljenim trendovima iz posljednjih desetak godina, Nintendo je objavio da je The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom postao najprodavanija igra u serijalu Zelda do sada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U samo tri dana prodaje, tokom prethodnog vikenda, Tears of the Kingdom ostvario je prodaju veću od 10 milijuna primjeraka. Također, ovo je Nintendova najbrže prodavana igra uopće u Europi i Sjevernoj Americi, pohvalio se japanski gigant.

Samo za usporedbu, Hogwarts Legacy kao dosad najuspješnija igra ove godine se prodao u 12 milijuna primjeraka u prvih 14 dana prodaje, što je brojka koju će nova Zelda zasigurno premašiti u narednim danima.

Golemi prodajni uspjeh ne čudi. Svi smo svjesni popularnosti i povijesnog značaja ovog serijala u gaming industriji, međutim, na lovorikama se ne živi, The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom je kao zaseban proizvod jedna od najkvalitetnijih igara svih vremena, slažu se gotovo svi. A posebno oni koji ju igraju na FFA forumu, stoga nam se pridružite u igranju, prelaženju i otkrivanju ovdje.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano