Vijesti

Zinchenko je ambasador UFL-a, nove nogometne simulacije. Pogledajte kako izgleda u usporedbi s FIFA-om i PES-om

FIFA 22 ima Mbappea, eFootball (stari PES) ima Messija, a nova nogometna simulacija UFL ima Oleksandra Zinchenka!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukrajinska zvijezda Manchester Cityja bit će ambasador UFL-a, otkrili su to developeri na Twitteru. Zinchenko je tako postao prvi igrač-ambasador UFL-a nakon što je sklopljeno partnerstvo s prvim i zasad jedinim klubom – West Hamom. Povodom objave izbacili su prvi pogled na 3D model igrača koji izgleda prilično uvjerljivo.

Youtuber Cycu1 napravio je usporedbu Zinchenka s njegovim modelom u FIFA-i 22 i eFootballom te, iako bismo rekli da u FIFA-i izgleda bolje, kvaliteta izrade modela na neki način ukazuje na to UFL nije patka.

Sigurno neće ove godine

Samo partnerstvo s velikom nogometnom zvijezdom ukazuje da developeri i ulagači u novu nogometnu simulaciju igraju ozbiljno. Iako još uvijek nema konkretnog prikaza gameplaya, developeri nas uvjeravaju da imaju budžet, znanje, ali ideju kako jedna nogometna simulacija treba izgledati.

Treća nogometna simulacija UFL neće izaći tako skoro, a jednom kada izađe, najvjerojatnije negdje tokom iduće godine, bit će besplatna za igranje. Okosnica UFL-a bit će tzv. online globalna liga, za očekivati je sistem igranja poput onog u FIFA Ultimate Teamu. Suradnja s FIFpro udrugom profesionalnih nogometaša omogućit će korištenje pravih igrača, a partnerstvo s InStatom trebalo bi osigurati realne karakteristike i performanse igrača.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano