Film i glazba

The Last of Us serija nastavlja se na prvu igru i neće mijenjati ključne događaje

Kreator TV serije Chernobyl Craig Mazin koji će s Neil Druckmanom raditi na The Last of Us seriji u intervjuu za BBC se dotaknuo kontroverzi i bojazni koje muče fanove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedna od najvećih bojazni je ta da će, kao i mnoge druge adaptacije, The Last of Us TV serija mijenjati stvari koje su se događale u igri i krenuti nekim svojim smjerom. Mazin je na to odmahnuo rukom napominjući kako s njim na seriji radi i čovjek koji je kreirao čitav svijet. Neil Druckman tako će biti svojevrstan osigurač da stvari ne krenu u pogrešnom smjeru.

Zajedljivi će nakon odigranog Part II komentirati kako to i nije neko osiguranje s obzirom što se sve izdogađalo. Međutim, i njima bi moglo biti drago to što će se radnja nastaviti direktno na događaje iz prve igre. Joel i tada još uvijek malena Ellie su u glavnim ulogama i to bi trebala biti njegova priča. Bit će to nastavak kakav su mnogi očekivali od igre, a nisu ga možda dobili.

Međutim, još uvijek je nejasna točna radnja priče i budući na ton Craiga Mazina kroz čitavi razgovor, moguće je da će se radnja vremenski isprepletat s prvom igrom, pa ćemo ponovno svjedočiti već poznatim im događajima. Ipak, najvažnije je to da će oni u svojoj srži ostati identični.

Povezano