FFA Focus

Ovo su igre u posljednjem mjesecu 2020. godine! Što planirate odigrati?

Mnogi kažu da je 2020. godina jedna od najgorih godina svih vremena. No s gaming strane, konačno smo dobili next-gen konzole i mnogi od vas igraju svoje prve next-gen igre. Većina velikih igara izlazi u periodu od 9. – 11. mjeseca, pa prosinac često bude slabiji mjesec. Ove godine to nije tako jer KONAČNO izlazi njegovo veličanstvo Cyberpunk 2077. Nije samo Cyberpunk igra kojoj se veselimo. Ima 12. mjesec još nekoliko aduta u rukavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Empire of Sin

Empire of Sin je igra ili bolje rečeno mokri san za sve vas koji volite mafijašku tematiku. U ovoj strategiji koja stavlja fokus na priču i likove, cilj je upravljati i stvoriti pravo mafijaško carstvo i naravno eliminirati sve koji vam stoje na putu, Budite sigurni da će igra biti priličan hit, ako volite strategije i prave čikaške mafijaše iz 20-ih godina prošlog stoljeća.

DATUM IZLASKA:

1.12.

PLATFORME:

PC, PS4, Xbox One, Switch

Worms Rumble

Nakon izleta u 3D vode, Wormsi imaju novu revoluciju koja donosi velike multiplayer borbe izvođene u realnom vremenu. Worms Rumble uskače na battle royale vlak. Borit ćemo se u klasičnom deathmatch modeu te Last Worm Standing battle royale pandanu u solo i squad izvedbama. I makar nam svaka Worms igra posljednjih 10 godina vuče na nostalgični money grab, ovo izgleda zanimljivo. Ne zaboravite da igra dolazi besplatno na PS+.

DATUM IZLASKA:

1.12.

PLATFORME:

PS4, PC, Xbox One

Twin Mirror

Dontnod (Life is Strange, Life is Strange 2, Vampyr) nam donosi svoju dosad najambiciozniju igru. Twin Mirror priča se vrti oko protagonista Sama Higginsa, istraživalačkog novinara koji se vraća u mirni rodni kraj Basswood kako bi otkrio pojedinosti oko smrti njegovog najboljeg prijatelja. Kako to obično biva, malo mjesto kao što je Basswood krije mnoge misterije same po sebi koje trebaju biti razotkrivene te tu kreće velika avantura.

DATUM IZLASKA:

1.12.

PLATFORME:

PC, PS4, Xbox One

Immortals Fenyx Rising

Immortals Fenyx Rising vodi nas na tzv. Zlatni otok na kojem obitavaju grčki bogovi. Mi smo im svima posljednja nada budući da je Typhon, najopakiji među njima, porazio sve i zauzeo otok. U ovu open world akcijsku avanturu krećemo iz nule kao zalutali grčki vojnik, a kroz razne zagonetke i trialse trebali bismo otključavati nove moći, nadograđivati oružja, oslobađati ostale bogove, a naposlijetku se upustiti i u konačni okršaj s Typhonom. Da, podsjeća na Zeldu što nije loše. Dapače.

DATUM IZLASKA:

3.12.

PLATFORME:

PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, Switch, Stadia

Call of the Sea

Svi ljubitelji avantura i puzzle igara, trebali bi baciti pogled na ovu igru koja dolazi na PC i Xbox platforme. Igra nas stavlja na misteriozni otok prepun zagonetki i tajni koje moramo istražiti. Igra baš ima predivnu atmosferu i grafiku. Ako vas zanima ovakav tip igara, svakako bacite pogled na gameplay.

DATUM IZLASKA:

8.12.

PLATFORME:

Xbox One, XSX/XSS, PC

Cyberpunk 2077

Što više reći i koju posluku porati? Ovima koji doživješe nakon stotinu odgoda izlazak igre o kojoj smo toliko pisali i internetskih kilobajta potrošili? Uživajte 10.12. Uzmite godišnji. Ostaje samo žal što PS5 i XSX patch nije spreman za 10.12. jer zaista je pitanje koliko je pametno igrati ovu igru na staroj generaciji konzola.

DATUM IZLASKA:

10.12. (nema više odgoda)

PLATFORME:

PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, Stadia

Medal of Honor: Above and Beyond

Novi Medal of Honor koji nažalost stiže samo na VR, odnosno na Oculus. Mora se priznati da igra izgleda odlično i vjerujemo da će biti zaista pravi VR hit.

DATUM IZLASKA:

11.12.

PLATFORME:

Oculus (VR)

Osim svih ovdje nabrojanih igara dolaze nam next-gen verzije FIFA-e 21, Destiny: Beyond Lighta, no njih nismo navodili jer nije riječ o originalnim naslovima već o next-gen nadogradnjama. Kompletnu listu igara koje izlaze možete pronaći ovdje.

Što planirate odigrati?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano