FFA FocusVijesti

Xbox nas je sjajnom Showcase prezentacijom vratio u najbolje dane E3. Evo sve bitno na jednom mjestu

Trailer za trailerom i svjetska premijera za svjetskom premijerom. Microsoft nas je noćas sjajnom Xbox Showcase prezentacijom vratio u najbolje dane E3 s brojnim iznenađenjima i strašnim tempom tokom čitavih 90 minuta koliko je otprilike trajala Microsoftova centralna godišnja prezentacija igara.

U nastavku pronađite sve najbitnije najave i prikaze na jednom mjestu. U anketi ocijenite čitavu prezentaciju, a u komentarima nam pišite vlastite dojmove.

ffa anketa

Kako biste ocijenili Xbox Games Showcase 2024?

  • 5 69%
  • 4 22%
  • 3 5%
  • 1 3%
  • 2 2%
Hvala ti 🎉

Black Ops 6 i Prodigy su dobitna kombinacija

Konačno jedan Call of Duty koji odmah po najavi djeluje kao zaokružena cjelina. Kampanja djeluje sjajno, mape su sve nove, a jedina kontroverza je stalna internet konekcija kako bi Black Ops 6 zauzimao manje mjesta na disku.

Doom Slayer se vraća u najvećem mogućem stilu

Ovo nikada niste vidjeli. Srednjovjekovni Doom još je brutalniji i pakleniji nego ikada.

Microsoft Flight Simulator 2024 evolucija u svakom pogledu

Microsoft Flight Simulator u vom prikazu demonstrirao je brojne karijere kroz čitav niz nebeskih prometala.

FragPunk novi 5v5 hero FPS koji bi mogao zaživjeti

Kineski Net Ease i Microsoft surađuju na 5v5 hero pucačini u kojoj nijedan meč nikada neće biti isti.

Vraća se Age of Mythology

Age of Mythology kasnije ove godine dobit će “Age of Empires tretman” s remasteriranom grafikom i moderniziranim kontrolama.

Avowed izgleda bolje od prošlih prikaza

Avowed izlazi ove godine, ali i dalje nema datuma izlaska. Šteta, jer nakon mlakog prošlog prikaza ovaj djeluje zanimljivije i konačno se nazire Obsidianov potpis.

Nove Xbox konzole s novim cijenama

Microsoft je predstavio nove-stare Xbox konzole s novim cijenama, većim prostorom i potencijalom za uštedu u vidu uklanjanja čitača diskova.

Perfect Dark se vraća na velika vrata

Nakon vijesti o navodnom paklu u kojem se pronašao Microsoftov novi studio The Coalition, nismo očekivali ništa, a dobili smo jedan od najugodnijih prikaza posljednjih nekoliko godina.

Remake Metal Gear Solida 3 sve radi kako treba

Moderno je ne voljeti Konami, ali posrnuli japanski gigant je napravio baš ono što treba – nije se previše miješao u razvoj remakea. Novo, ali isto i bolje – to je sve što želimo, a izgleda da ćemo i dobiti čak i bez Kojime.

Novi Gears of War vraća Marusa Fenixa

Po mnogima najuzbudljivija najava ovogodišnjeg Xbox Showcasea vraća omiljenog lika. Gears of War: E-Day prethodi događajima iz originalnog Gears of Wara.

Indiana Jones dobar kao film

Animacije u 5-minutnom prikazu podsjećaju na originalnu Indiana Jones filmsku trilogiju. To je najbolji mogući kompliment kojeg The Great Circle može dobiti.

Assassin’s Creed Shadows nas ostavio žednima za još

Nakon svih kontroverzi sa ženskim i crnim samurajima, Ubisoft je oduševio prvim gameplay prikazom Assassin’s Creed Shadowsa. Jedva čekamo novi produženi prikaz u ponedjeljak navečer na Ubisoft Forward prezentaciji.

Osamdesete, bezbrižno ljeto i sjajna glazba u avanturi Mixtape

Gotovo sve bitne događaje i sjećanja u svojim životima povezujemo s glazbom, s onim što se vrtilo u to vrijeme, glazba nas sjeća i podsjeća, a Mixtape je igra upravo o tome. Sjajna glazba i posljednje ljeto prije odrastanja.

Reboot Fablea s najkonkretnijim prikazom dosad

Nema ga puno, ali novi trailer za Fable isporučio je prvi gameplay za reboot serijala.

Dragon Age: The Veilguard začudio mnoge

Cartoonish prikaz za novi Dragon Age nije ono što smo očekivali, a svakako nije ni ono čemu smo se nadali. Reakcije diljem interneta nisu dobre, ali sve se može promijeniti u utorak 11. 6. u 17 sati za kada je zakazan prvi gameplay prikaz trajanja oko 15 minuta.

Igra

Povezano