FFA Focus

Zaigrajte službeni Tekken turnir u Zagrebu!

Iako je na tržištu već četvrtu godinu, Tekken je sa sedmom instalacijom poharao Fighting Game Community te glasi kao najbolja aktualna borilačka igra. Treća sezona Tekkena 7 nedavno je objavljena s novim potezima, promjenama i likovima te se ponovo renovirala. Interes za Tekken u Zagrebu itekako postoji, a redovni turniri održavaju se još od prošle godine.

Tako će se i ovaj mjesec održati Tekken turnir pod nazivom Zagreb Tekken Showdown. Turnir se održava 26.10. u Svijetu Piva u Maksimirskoj 45 u 15:00 sati.

Natjecanje će pratiti službena Tekken World Tour pravila:

  • dupla eliminacija – prvim porazom ne ispadate s turnira već selite u gubitnički dio ždrijeba
  • best of 3 – igra se na dvije dobivene, osim finala koji se igraju na best of 5
  • najbolje plasirani postižu Tekken World Tour bodove za svjetsku Tekken rang listu

Turnir je službeno odobren od Bandai Namca – kompanije koja proizvodi Tekken; tako da zagrebački igrači imaju priliku skupljati bodove za svjetsku ligu.

Organizator turnira je C.E.T. – Croatian Esports Tournament, ekipa koja iza sebe već ima godinu dana iskustva u ovakvoj organizaciji, a njihova ljubav prema Tekkenu i njihov rad znatno su doprinijeli razvoju zagrebačke Tekken scene. Zamjetio ih je i Reboot, koji je postao medijski pokrovitelj C.E.T.-ovih turnira. Ovomjesečni turnir pod nazivom Zagreb Tekken Showdown #2 imat će četiri stanice za igranje turnira, od kojih će glavna biti popraćena komentiranjem i izravnim prijenosom uživo putem Twitcha. Stream servis osigurava Scrumedia, tvrtka koja se bavi prijenosom ovakvih tipova evenata uživo. Ukoliko niste u stanju doći, a znatiželjni ste vidjeti kako to izgleda, turnir možete popratiti i na internetu.

Nagradni fond osiguravaju sponzori C.E.T.-a: White Shark kao vodeća domaća tvrtka koja se bavi proizvodnjom PC i gaming periferije nagrađuje prva tri mjesta svojom opremom. Crafter’s pivovara osigurat će da pobjednici ne ostanu žedni, a Ink Panther Tattoo prva tri mjesta nagrađuje bonovima za tetovažu. Osim njih, turnir sponzorira i Kalos Crafting koji se bavi ručnom izradom raznih modnih ili geeky dodataka. Najbolji Tekkenaš osvojit će i posebnu nagradu od Kalos Craftinga. Nagrade također uključuju i poklon bonove od Smashit-a. Osvojite turnir u Tekkenu te se zatim uputite u prostorije Smashit-a gdje ćete imati priliku razbijati stvari kako biste se relaksirali. Prva tri mjesta osvajaju poklon bonove za razbijanje! Zadnja nagrada dolazi od Foto Studija Nane koji će za najbolje natjecatelje pripremiti personalizirane Tekken šalice kao uspomenu na turnir. Foto Studio Nana bavi se grafičkom izradom i fotografijom, a podržavaju i ovakvu vrstu manifestacija.

Stoga nema razloga za oklijevanje, trk na smash.gg/cet2 i prijavite se na najveći Tekken turnir u Hrvatskoj! Kotizacija iznosi 20 kn, a turnir počinje 26. listopada u 15:00 sati u Svijetu Piva, Maksimirska 45.

Zagreb Tekken showdown by C.E.T. teaser
Oznake

Povezano

Back to top button
Close
Close