Vijesti

7 smrtnih grijeha u obliku 7 DLC-ova stižu u Hitman 3

IO Interactive najavio je prvu sezonu novog sadržaja u jednoj od najboljih igara izašlih dosad ove godine. Hitman će kroz 7 DLC-ova dobiti dodatan sadržaj u obliku novih misija i contractsa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svaki od 7 DLC paketa fokusirat će se na drugi smrtni grijeh. Prvi s kojim će se Hitman 3 pozabaviti bit će pohlepa, a povodom ovog smrtnog grijeha dobit ćemo posebno odijelo i dva nova itema.

Act 1: Greed u Hitman 3 stiže u utorak 30. 3. vratit će nas natrag u Dubai i kao izazov predstaviti novi Escalation ugovor.

Sezona smrtnih grijeha neće biti besplatna. Svaki od 7 paketa koštat će 5 eura, a ako se odlučite na to, čitavu sezonu možete kupiti za 30 eura.

I dok će se svaki od 7 smrtnih grijeha naplaćivati, iz IO Interactivea uvjeravaju da misle i na one koje ne zanima dodatno plaćanje, pa će Hitman 3 nastaviti, kao i dosad, dobivati besplatan sadržaj u obliku novih ugovora, odjela i itema.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano