Vijesti

Activision je totalno razotkrio veliki open world zombi mode Outbreak

Zajedno s novom sezonom Call of Duty: Black Ops Cold Wara stiže i novi veliki Outbreak zombi mode, možda i najambiciozniji projekt ovakvog tipa od bilo kojeg Activisionovog studija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Outbreak donosi nekoliko velikih regija na, podno i oko Urala, a zajedno s do 4 igrača rješavat ćemo zadatke, istraživati, lootati, nadograđivati oružja i opremu, otkrivati nove misterije… Tipična Outbreak misija započinje bez ikakvih pokazatelja i vodiča. Igračima je pružena potpuna sloboda kako i na koji način pristupiti zadatku.

Možda ćete željeti odmah riješiti misiju, a možda će vam pažnju zaokupiti neka druga aktivnost. Na koji god pristup se odlučili, konstantna prijetnja bit će horde zombija i ostalih neprijatelja. Dvominutni prikaz podsjeća na Left 4 Dead, ali s vozilima i na puno većoj skali, što je uvijek dobar opis.

Misije su razne. Poput onih iz klasičnih zombi modeova u kojima morate držati poziciju i braniti neku lokaciju, pa do prevoženja tereta, branjenja rovera u pokretu, eliminacije meta… A kako kažu iz Activisiona, dodatne misije u Outbreak će dolaziti u narednim nadogradnjama.

Kakvu god misiju odabrali, na kraju svake imat ćete jedan veliki odabir. Hoćete li se evakuirati sa svim plijenom i pokupiti dodatni bonus ili ćete se kroz portal teleportirati na još zahtjevniju misiju s većim nagradama? Što god odabrali, po umiranju nećete izgubiti nagrade koje ste osvojili ranijim izvršenim ciljevima.

Outbreak zajedno s novom sezonom u Call of Duty: Black Ops Cold War stiže u četvrtak 25. 2., a ovaj novi zombi mode zajedno s nekim novim modeovima za klasični multiplayer, mapama i oružjima moći ćete besplatno igrati sve do 4. 3. Više o besplatnom igranju Black Ops Cold Wara možete saznati ovdje.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano