Vijesti

Activision je upozorio da Call of Duty više ne stane na standardni PS4

Već smo se naviknuli na monstruozne veličine nadogradnji Call of Duty igara. Vidječi smo i veće nadogradnje od ove za Call of Duty: Black Ops Cold War, ali ova je probila granicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Npr. ako na PS5 imate instaliran Warzone i Black Ops Cold War, preuzet ćete ukupno oko 35GB. Na PC-ju će to biti oko 30 GB, a ako imate instaliran i Modern Warfare, download će se povećati za još nekoliko giga.

Sada stižemo i do najvećeg problema za vlasnike standardnih PlayStation 4 konzola s diskom od 500 GB. Ako istovremeno imate instaliran Modern Warfare, Black Ops Cold War i Warzone, a moguće je da imate ako ste Call of Duty ljubitelj i sve tri igre su međusobno isprepletene, jednu od njih ćete trebati obrisati. Ne stanu više!

Na to je Activision i službeno upozorio na Call of Duty blogu.

Oni koji posjeduju standarni PlayStation 4 s 500 GB prostora, a imaju instaliran Black Ops Cold War i Warzone trebat će stvoriti dodatan prostor na disku kako bi preuzeli nadogradnju.

Activision na CoD blogu

Vlasnici standardnog PS4 u tom slučaju nemaju nijednu drugu igru instaliranu, stoga će trebati obrisati neku od tri igre ili njihove dijelove. Primjerice kampanju u Modern Warfareu. Ovdje smo objasnili kako to napraviti.

Activision je tako u drugu sezonu Warzonea i Black Ops Cold Wara krenuo s novim velikim jubilejom koji je još jednom ukazao na apsurd nerealno velikih nadogradnji.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano