Vijesti

Ako ste kupili ili osvojili ovo oružje u Warzoneu/BOCW, dobit ćete povrat novca, a leveliranje će se resetirati

Kada smo prije 4 tjedna pisali o novoj sezoni Warzonea i Black Ops Cold Wara, pisali smo i o R1 Shadowhunteru, samostrelu koji je u igru trebao stići tokom sezone. To se službeno nije dogodilo, ali jest neslužbeno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bez ikakve najave R1 Shadowhunter bundle se jučer pojavio u in-game trgovini po cijeni od 1200 COD pointsa, piše Eurogamer. Neki su ga kupili, a drugi su ga otključali kroz challenge u kojem trebate ostvariti 3 killa s jednim metkom u jednoj rundi, pa to ponoviti u još 15 rundi. Da challenge bude izazovniji, trebalo je to napraviti s oružjem bez attachmenta.

Radi se o ne baš jednostavnom zadatku koji otključuje puno grindanja, a neki su ga, koliko vidimo na internetu, uspjeli ostvariti, a zatim i podići čak do 30. levela.

Ovako izgleda u praksi (gledati poslije 1:30).

Međutim, budući da je R1 Shadowhunter u igri završio ranije nego što su planirali, Activision je odlučio napraviti tri stvari.

  1. Kompletno ukloniti R1 Shadowhunter iz igre
  2. Vratiti novac onima koji su kupili bundle
  3. Resetirati sav napredak koji su igrači s njim napravili

Budući da su neki doslovno čitavi dan jučer levelali novo oružje, apsolutno je jasno kako su igrači ovu odluku dočekali na nož. Ok, jasno je da želite ukloniti oružje i ponovno ga lansirati kako ste planirali. Ali zašto resetirati sav ostvareni napredak nečeg što će vjerojatno izaći i službeno već idući tjedan?

Kako bilo, da rezimiramo. R1 Shadowhunter je uklonjen, napredak izbrisan, a kada će se ponovno pojaviti (i ostati) u Black Ops Cold Waru i Warzoneu zasad još uvijek nije službeno priopćeno.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano