Vijesti

Ako živite u Njemačkoj, Dying Light 2 nećete moći igrati s igračima izvan zemlje

Dying Light 2 se uoči izlaska 4. 2. pojavio u bazi PSN-a, što ujedno znači i kako otprilike znamo koliko prostora će zauzimati na disku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na PlayStationu 5 tako će zauzimati tek 30,9 gigabajta, što bi se do izlaska moglo neznatno umanjiti ili narasti. Međutim, zanimljivo je da će Dying Light 2 za njemačko tržište biti 20% manji.

Razlog je poveća cenzura koju Techland mora provesti kako bi se prilagodio tamošnjim zakonima. Naime, igrači u Njemačkoj neće moći komadati tijela, otkidati im glave, a neće moći ni ubijati dobre NPC-eve.

Sve to rezultirat će nemogućnošću tamošnjih igrača da igraju kooperativno s igračima iz drugih zemalja. Igrači iz Njemačke tako će moći igrati isključivo sa svojim sunarodnjacima.

Sva ta cenzura teška je oko 6 gigabajta. Ako prebivate u Njemačkoj, cenzuru možete zaobići kupnjom i preuzimanjem igre iz neke druge regije. Ako to ne napravite, nećete moći igrati s igračima iz drugih zemalja, a bit ćete zakinuti i za krvave scene te komadanje protivnika, što je, rekli bismo, svojevrsni trademark Dying Lighta.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano