Vijesti

Domaći survival city builder Aquatico moći ćete zaigrati na Steam Next Festu

Ekipa iz domaćeg Digital Reef Gamesa uzbuđena je jer ćete konačno moći zaigrati njihov podvodni survival city builder Aquatico.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Aquatico stiže na Steam Next Fest gdje će od 3. do 10. 10. svoje nove igre prezentirati mnoštvo velikih developera kojima je Valve uručio pozivnicu. Među njima je i Digital Reef, a Aquatico će osim prezentacije tim povodom dobiti i demo verziju.

Za igranje demoa neće biti potrebna registracija, a dok na raspolaganju neće biti baš sve iz finalne igre, developeri vas pozivaju da s njima podijelite dojmove, ideje i sugestije kako biste im pomogli u nastavku razvoja Aquatica prije njegovog izlaska negdje krajem ove godine.

Demo ćete za nekoliko dana moći pronaći na Steam stranici Aquatica, gdje igru možete i wishlistati, a izdavača Overseer Games (ujedno i kreatore Patrona) zapratite na YoutubeuTwitteru Facebooku.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano