Vijesti

Domaći survival city builder Aquatico dobio je prvo veliko proširenje

Domaći studio Digital Reef Games izdao je najveće proširenje dosad za svoj jedinstveni podmorski city builder naslov Aquatico.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Aquatico sada ima tri igriva moda. Sandxbox mod je način igranja kao i ranije gdje igrate po svim pravilima, ali bez nekog posebnog navođenja zadajete si vlastite ciljeve. Creative mod kompletno je drugačiji, svi resursi su neograničeni te možete bez stresa istraživati i graditi što i koliko želite. Perjanica je Storyline način igranja s Atlantis Project kampanjom, koja je u biti lanac questova s posebnom pričom, a za cilj imaju stvoriti jedinstveno okruženje za spas čovječanstva.

Povodom najvećeg proširenja dosad, Aquatico možete kupiti na Steamu po 33% nižoj cijeni za 16,74 eura. Na Steamu Aquatico ima čak 87% nedavnih pozitivnih ocjena što ga svrštava u Very Positive razred. Ako volite city buildere i survival naslove, Aquatico će vas sigurno oteti na nekoliko desetaka sati.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano