Vijesti

Izašao je domaći podvodni city builder Aquatico, prvi igrači na Steamu su zadovoljni

Dubine mora nisu baš zastupljeni setting u žanru city buildera, gdje je priliku vidio i zgrabio domaći studio Digital Reef Games. Nakon pozitivnih dojmova na Steam Next Festu, Aquatico je izašao na Steamu u u punom izdanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“U ne toliko dalekoj budućnosti, površina Zemlje postaje neplodna pustoš, ali ljudi nisu izgubili nadu, krenuli su na putovanje ispod mora u nadi da će pronaći sigurno mjesto i krenuti iznova”, stoji u opisu Aquatica. Na dnu oceana gradit ćete produkcijske lance, nešto iznad kupole-nastambe za ljude, a pritom su na raspolaganju dronovi i podmornice koje možete poslati u ekspedicije kako biste pronašli rijetke resurse ključne za opstanak života.

Dojmovi u prvim recenzijama na Steamu su podijeljeni. Neki hvale vizuale i atmosferu te dobrodošlu promjenu u usporedbi s drugim naslovima u žanru, usporedbe sa Surviving Marsom također su pozitivne, a drugi Aquaticu zamjeraju relativni nedostatak survival elemenata.

Budućnost igre

Pogled na SteamDB otkriva konstantnih nekoliko stotina aktivnih igrača, što svakako može zadovoljiti developere debitante iz Digital Reef Gamesa te jedva čekamo vidjeti kako će se Aquatico razvijati u budućnosti. Developeri su obećali prvo poliranje tehničkih problema, a potom i razradu gameplay elemenata transportacije, tzv. Submarine mod gdje ćete se moći diviti vlastitoj koloniji iz prvog različitih kuteva podmornicom, nove nesreće poput potresa…

Zapratite Overseer Games na YoutubeuTwitteru Facebooku te pružite priliku igri na Steamu uz besplatni demo.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano