Vijesti

Ashlands regija za Valheim nije daleko od izlaska

Ashland proširenje za Valhem najavljeno je za prvu polovicu ove godine. S obzirom na ranije redovite odgode prošlih ekspanzija, ostali smo skeptični. Međutim, developeri sada šalju optimistične poruke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Developeri poručuju kako Ashlands nije daleko od izlaska, sugeriraju skori početak testiranja u Public Testu te preporučili kako se pripremiti za njega.

Ne treba kretati ispočetka

Iako iz Iron Gatea uvijek preporučuju da se za nove regije generira novi svijet kako bi sve radilo glatko, to u pravilu nije potrebno. S obzirom da Ashlands regija već postoji u igri, ali je bez sadržaja, igrači je mogu istraživati, ali na istraženim dijelovima se nakon ažuriranja neće generirati novi sadržaj. Ashlands novosti tako će se generirati samo na novim područjima.

Preporuke idu i ka smjeru težine, jer kao pretposljednja od svih planiranih regija, ova će biti najteža. Obavezno biste trebali poraziti The Queen, šeficu u Mistlandsu, bez koje ne možete napredovati u Ashlandsu. Također, ako niste igrali već neko vrijeme, preporuča se uzeti si vremena kako biste se vratili u “formu”.

Modovi

Budući da je Valheim građen u Unityju, tako je i izrada modova relativno jednostavna i većina igrača ima barem jedan instalirani. Standardno, trebali biste ih ugasiti, jer, upozoravaju developeri, s njima vjerojatno nećete moći pokrenuti Ashlands. Ako ne želite igrati bez modova, pričeat ćete nekoliko dana dok ih njihovi kreatori ne ažuriraju.

Igra

Povezano