Vijesti

Kreatori Valheima nemaju u planu izdati igru na PS5

Valheim je jučer stigao na Xbox, a tim povodom na Xbox Expansion Pass podcastu developer Jonathan Smårs iz Iron Gate studija osvrnuo se na buduće planove za ovaj popularni survival naslov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jasno je da Iron Gate s Microsoftom ima poseban odnos, budući da je Valheim završio na Game Passu u jeku najveće popularnosti, stoga ni ne čudi što je za prvu konzolu odabran Xbox, koji s obzirom na značajno nizak broj vlasnika od PlayStationa i Nintenda ima relativno niski prodajni potencijal.

Smårs kaže da je suradnju s Microsoftom dogovorio izdavač, stoga ne zna previše informacija o tom aspektu poslovanja. Ali zna da kao developer trenutno u fokusu ima samo Xbox. “Ali nikad ne znate”, ipak ostavlja prostor da ćemo jednom u budućnosti Valheim ipak zaigrati na PS5 i Switchu.

Osim što je izašao na Xboxu, što ima novog s Valheimom? Developeri nastavljaju marljivo dodavati novi sadržaj u igru. Posljednja ekspanzija donijela je Mistlands biom s novim neprijateljima, novim bossom, te novim materijalima i predmetima za craftanje, a razvoj nove ekspanzije s Ashlands biomom je u tijeku te se njezin izlazak planira negdje kasnije ove godine.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano