Vijesti

Valheim uskoro dolazi na Xbox, od prvog dana na Game Passu

Postoje jednokratni hitovi, a postoje i oni drugi, koji iznimne baze igrača uspijevaju zadržati na duže vrijeme. Indie vikinški survival Valheim dosad je prodan u preko 11 milijuna kopija, i dalje je popularan a dvije godine nakon izlaska na PC-ju stiže na Xbox.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Microsoft i studio Iron Gate imaju jako dobru suradnju, pa će nakon uvrštavanja na Game Pass Xbox tako postati prva konzola za Valheim. Izlazak na Xbox Series S i X te Xbox One zakazan je za 14. 3., a od istog dana bit će dostupan i unutar Game Pass pretplate.

Povodom najave datuma izlaska na Xboxu, Valheim je dobio kratak trailer u kojem se možete uvjeriti da vizuali neće patiti u odnosu na PC. Valheim će sadržajno na Xboxu pratiti PC verziju, a od prvog dana PC i Xbox igrači moći će igrati međusobno. Po pitanju politike distribucije, Valheim na obje platforme ostaje u Early Accessu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano