Vijesti

Assassin’s Creed Valhalla dobiva hrpu novog sadržaja i potpuno nove mitološke ekspanzije

Prije nekoliko dana smo pisali o mogućoj trećoj ekspanziji za Assassin’s Creed Valhallu! Ubisoft je tokom svoje E3 prezentacije potvrdio da cijeli tim već radi na podršci za igru i njen nadolazeći sadržaj u 2022. godini. Prva stvar koja nam dolazi za već par tjedana su jednoruki mačevi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trenutno su u igri samo mačevi koje možete opremiti u svoje obje ruke. Predstavili su i izazove (trials). Meteori ipak nisu bili bezazleni . U nadolazećoj besplatnoj nadogradnji kada padne meteor dobit ćete quest! Potrebno je doći barem do levela 221 kako bi otvorili dodatan sadržaj vezan uz mastery challenge.

Dobili smo i vrlo kratku najavu za nadolazeću ekspanziju Siege of Paris, nažalost bez konkretnog datuma. U ekspanziji se konačno vraća dio karakterističan za nekadašnje Assassin’s Creed igre, a to su načini na koje igramo misije. Svaka misija će imati svoje zadatke i određeni način kojim ju morate izvršiti. Za jesen je najavljen i dolazak Discovery Toura u igru.

Za kraj smo dobili kratak prikaz onoga što nas očekuje u budućnosti za Valhallu, a naveli su kako Eivor nije gotovo sa Odinom! Samim time pretpostavljamo da nam dolazi mitološki dio kao treća ekspanzija. Ukoliko se prisjetimo u Originsu smo dobili The Curse of the Pharaohs DLC, a u Odysseyu kompletnu ekspanziju vezanu za Atlantidu!

Sviđa li vam se dodatan sadržaj za Assassin’s Creed Valhallu?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano