Assassin’s Creed Valhalla The Last Chapter izašao je tjedan dana ranije. Priprema teren za AC: Mirage

Posljednje ažuriranje za Assassin’s Creed Valhallu trebalo je debitirati 6. 12., međutim, ono je iz nekog razloga već objavljeno i to tjedan dana uoči planiranog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Zbog nepredviđenog kvara Animusa, posljednje ažuriranja sadržaja za Valhallu stiglo je ranije u Ravensthorpe. Nadamo se da ćete uživati u posljednjem poglavlju Eivorove priče… i dodatnim iznenađenjima koja pripremamo prije kraja 2022.”, poručili su iz Ubisofta.

The Last Chapter zaokružit će Eivorovu priču u Valhalli, potpuno je besplatan za sve igrače, a jedini uvjet kako biste mu pristupili je kompletno završiti igru sa svim osvojenim teritorijima te s eliminacijom svih meta Order of Ancientsa.

I to nije sve. Eivoru će se pridružiti Roshan iz nadolazećeg Assassin’s Creed Miragea. Udružit će snagu u besplatnoj misiji naziva A History Together, a manji i fokusiraniji Mirage smješten u drevni Bagdad igrat ćemo negdje u 2023. godini.

Ovisno o platformi, The Last Chapter je težak od gigabajta (na PlayStation konzolama) do 15-ak giga, a nadogradnju možete preuzeti već sada. Oni koji igraju preko PlayStation Plus Extre imat će sasvim dovoljno vremena za dovršiti novi DLC prije nego što Valhalla napusti katalog igara 20. 12.