Vijesti

Battlefield 2042 će imati sadržajno bogata i besplatna sezonska ažuriranja

Nakon dugo vremena, velika većina igrača ima dobar osjećaj kada je u pitanju novi Battlefield. Posebno se to odnosi na količinu sadržaja koji bi igra trebala ponuditi od prvog dana, a još uvijek DICE nije otkrio kakav je to Hazard Zone mode. Navodno su njega ostavili namjerno za kraj jer bi nas trebalo čekati (opet navodno) ugodno iznenađenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za nas osobno, ugodno iznenađenje je sam Portal mode koji će biti u igri od prvog dana, a koji će nam omogućiti kreiranje svega što smo ikada željeli.

Sad kad znamo da je Tom Henderson zaista legit Battlefield insider jer čovjek je sve točno otkrio u vezi BF2042, slobodno možemo prenijeti njegove informacije koje se tiču ažuriranja koja će dolaziti u igru.

Battlefield 2042 donijet će toliko već poznate sezone. Svaka sezona donijet će novi sadržaj u igru, a sadržaj koji će dolaziti u BF2042, trebao bi zaista biti bogat. I potpuno besplatan.

Dakle, u svakoj sezoni čekaju nas dvije nove multiplayer mape, dvije Portal mape, nova oružja, vozila i vjerujemo neka vrsta battle passa koji će imati 100 tierova. Ono što nas itekako zanima je ažuriranje za Hazard Zone mode koje navodno donosi priču, odnosno sadržaj koji je vezan za priču. Hoće li onda Hazard Zone biti story driven mode? Izgleda da je moguće.

Novi Battlefield 2042 igramo od 1. 10., a DICE će prije izlaska svakako otkriti i Hazard Zone. Jedva čekamo.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano