Vijesti

Battlefield 2042 danas dobiva novu veliku nadogradnju s poboljšanom mapom i ozbiljnijim operatorima

DICE je prije 2 mjeseca pokrenuo internu inicijativu prerade dosad izdanih mapa, budući da nijedna nije ispunila očekivanja igrača. Ažuriranje 1.2 izlazi danas i donosi prvu takvu preradu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prva mapa na tapeti je Kaleidoscope s dodatnim zaklonima, novim pozicijama zastava te, barem tako tvrdi DICE, poboljšanim kretanjemkroz mapu. Posebna pažnja poklonjena je pješadiji za čije potrebe je prilagođena visina različitih sektora kako bi se stvorili sigurniji prolazi od snajperista i drugih dalekometnih štetočina.

Iduća mapa na redu je Renewal, koja će u novom izdanju zasjati u drugoj sezoni negdje u rujnu.

Novo ažuriranje popravit će i djetinjaste operatore, koji će od danas postati ozbiljniji u skladu s mračnijim tonom kojeg nameću ratni sukobi. Tom prigodom DICE priprema i nove kozmetičke dodatke, prizemnije i više u skladu s pravom vojnom opremom.

Dobrodošla novost je i praćenje statistika kroz novu sekciju profila poput K/D-a, preciznosti, ubijenih protivnika i sve ostale statistike koje smo naviknuli uspoređivati u prošlim igrama serijala. 1.2 uvodi i čitav niz sitnica koje će dodatno balansirati gameplay, a čitavi popis pronađite ovdje.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano