Vijesti

DICE je priznao da je BF2042 djetinjast, učinit će specijaliste ozbiljnijima

Osim golemih tehničkih problema, mnoge je od Battlefielda 2042 odbio i neozbiljan karakter igre. Šarolike boje, vrckavi specijalisti i djetinjast narativ nisu u skladu sa serijalom, a to su, izgleda, konačno priznali i u DICE-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Aktivno radimo na ažuriranju naših specijalista”, poručili su iz DICE-a na blogu ususret prvoj sezoni igre idući mjesec. Kako kažu, specijaliste će kompletno preraditi kako bi postali ozbiljniji u skladu s mračnijim tonom kojeg nameću ratni sukobi. Tom prigodom DICE priprema i nove kozmetičke dodatke, prizemnije i više u skladu s pravom vojnom opremom.

Specijalisti će izgledati ozbiljnije u novoj sezoni Battlefielda 2042.

Osim promjene izgleda specijalista, glasovni glumci vratili su se u studio snimati nove, ozbiljnije linije teksta. Kako kažu, uklonit će one neozbiljne, “za koje znaju da razbijaju imerziju”.

DICE priznaje kako postoje problemi s neozbiljnim tonom i po pitanju gameplaya, ali to je nešto što još uvijek “istražuju” i zasad neće uvoditi korjenite promjene u igraće iskustvo. Tako će prva sezona Battlefielda 2042 po pitanju gameplaya biti tek balansirajućeg karaktera. “Neke korjenite promjene uzele bi nam previše vremena”, priznaju.

ffa anketa

Treba li BF2042 postati ozbiljniji?

  • Ne zanima me 57%
  • Da 40%
  • Ne 3%
Hvala ti 🎉

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano