Vijesti

Battlefield 6 bi trebao donijeti sasvim novu razinu destrukcije – rušit ćemo kompletne gradove?

Ako bismo morali izdvojiti dvije stvari koji čine Battlefield serijal drugačijim od puno popularnijeg CoD-a, to bi zasigurno bile – ogromne bitke i destrukcija. Doduše, Modern Warfare je u CoD također donio puno veće mape i više igrača, no BF ipak ostaje u tome segmentu nedodirljiv. Destrukcija okoliša i građevina igra veliku ulogu u igri, a navodno će Battlefield 6 kompletnu destrukciju podići na razinu više.

Ako ćemo vjerovati glasinama, BF6 bi mogao donijeti ne destrukciju kuća ili manjih zgrada, već destrukciju kompletnih gradova. Iako nam ovo zvuči dosta nevjerojatno, ne bi nas čudilo da DICE izvede ovakvo nešto na puno jačem next-gen hardveru koji bi im to možda mogao i omogućiti.

Sjetite se da je već kompanija pokušala nešto slično dočarati preko pompozno najavljivanih levolution momenata koji su trebali promijeniti čitav tijek bitke na mapi. Naravno da to nije bilo tako i DICE je odustao od levolutiona koji je ruku na srce bio više nekakav gimmick nego nekakva evolucija. Ipak ćemo priznati da je levolution donio neke od spektakularnih trenutaka u BF4.

Ako će se ova glasina pokazati točnom, onda bismo konačno trebali imati levolution na cijeloj mapi i svim objektima. To bi zaista bila prava mala (r)evolucija u svijetu igara.

Novi Battlefield igramo već na jesen. Ono što sigurno znamo je to da će donijeti još više igrača, a navodno je velika inspiracija za igru bio Battlefield 3. Jedva čekamo službeno otkrivanje igre.

Oznake

Povezano

Back to top button
Close
Close