Vijesti

Battlefield 6 ćemo testirati ranije nego ijedan drugi BF dosad, prva mapa u Kazahstanu?

Jučer je šefica EA-ovih studija Laura Miele za Polygon otkrila kako je zaustavljen razvoj novog Need for Speeda u korist novog Battlefielda. Studio Criterion kompletno je prebačen asistirati DICE-u, a sve kako bismo dobili najbolji Battlefield dosad. Slatkorječiva Laura kaže da će on biti “ljubavno pismo fanovima”, što je izjava koja nosi enormnu težinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U međuvremenu Laura se i službeno oglasila na stranicama Electronic Artsa gdje je plasirala još poneki detalj. “Projekt je na putu da isporuči dosad najraniju alphu u povijesti serijala”, piše Laura. Battlefield 5 alphu testirali smo u 6. mjesecu 2019., a šesticu bismo, dakle, trebali isprobati još i ranije.

Saznali smo i kako rana verzija prvog trailera već kruži studijem, a Laura ga opisuje kao “nevjerojatan prvi pogled na novu revolucionarnu igru.” Ako ovo nije sugestija da ćemo i mi jako brzo dobiti priliku pogledati ga, onda ne znamo što je.

Easter egg otkrio je lokaciju jedne od mapa novog Battlefielda

Kako je razotkrio popularni Youtuber DANNYonPC, DICE i EA dosad su plasirali dva easter egga, a koja su, sigurni smo, tu u korist novog Battlefielda.

Prvi easter egg pronašao se na glavi vojnika u prošlogodišnjem next-gen traileru Electronic Artsa. Brojka je u biti koordinata koja svoje mjesto pronalazi u Kazahstanu.

Drugi easter egg pronašao se na opasaču posljednjeg Legendary outfita imena Eidolon u Battlefieldu 5, a koji se otključava zagonetkom za koju je Jack Fragsu u koordinaciji s 3 prijatelja trebalo 34 sata da je riješi. Na opasaču Eidolona rimskim brojevima ipsisana je brojka koja pretvorena u koordinatu također vodi u Kazahstan.

Ovo nije prvi put da se DICE poigrava na sličan način, stoga smo skloni vjerovati kako će prva mapa biti smještena upravo u Kazahstanu. Kako bilo, budući da je šefica Laura Miele ovih dana neobično otvorena, prve konkretne detalje o novom Battlefieldu očekujemo jako skoro.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano