Vijesti

Battlefield 6 trailer tek u lipnju?

Kineska raketa nije napravila kaos na zemlji i sletjela je u ocean, ali zato kaos radi Electronic Artsov PR tim. Već tjednima im curi trailer za Battlefield 6, fabriciraju leakovima, puštaju oprečne informacije u javni prostor te bi im se sve na kraju moglo obiti o glavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čak i glazbenici koji su kreirali glazbu za prvi trailer čiji zvuk je već procurio u kompletnoj dužini imali su informaciju kako će on biti pušten ovog tjedna. Ali DICE i EA očito nemaju takve planove.

Na sebi svojstven način Battlefieldov profil na Twitteru izbacio je poruku koja sugerira da ćemo prvi prikaz dobiti tek u lipnju. Ili barem nekakav prikaz.

S raznim nastavcima EA najavljuje Battlefield u mjesecima uoči lipnja, ali zato uvijek u vrijeme E3 sredinom lipnja uslijedi veliki prikaz s puno gameplaya, igranjem uživo, a nerijetko u to vrijeme puste i igrivi demo. Dakle, znali smo da će i s ovim Battlefieldom biti isto bez da nam to itko službeno potvrdi.

Sada ćemo nastaviti zavaravati sami sebe – ali i dalje nije odbačena mogućnost da već ovog tjedna dobijemo uvodni trailer. U lipnju boom, a ovih dana zoom. Navijamo za takav razvoj događaja.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano