Vijesti

Procurio je trailer za Battlefield 6, ali samo zvuk

33 sekunde pravog ASMR-a za sve Battlefield fanove procurilo je na internet, a da je stvar legitimna potvrdili su oni koji su već imali prilike odgledati ga, poput omiljenog nam Toma Hendersona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nekako smo prilično uvjereni kako je sve što smo dosad saznali o novom Battlefieldu kroz leakove kontrolirano od strane DICE-a, uključujući i ovo, stoga nas nebi čudilo da danas poslijepodne uslijedi i službeni reveal novog Battlefielda. U punoj kvaliteti bez shitty 240p screenshotova i šumovitog zvuka.

Na kraju audia (kojeg možete preslušati ovdje) čuje se odbrojavanje i lansiranje rakete prije nego što je zvuk naprasno prekinut. Podsjetimo, raketu smo vidjeli u prvim leakanim screenshotovima uhvaćenima na otoku koji izgleda poput klasične Battlefield mape Wake Islanda.

Budući da je novi Battlefield navodno smješten negdje u drugoj polovini ovog desetljeća, navodno bliže 2030. očekuju li nas i nekakve polu-svemirske bitke?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano