Vijesti

Beta za Modern Warfare 2 upravo je dostupna svim PlayStation igračima

Baš kako je i obećao, Activision je u nedjelju od 19 sati svim PlayStation igračima omogućio pristup otvorenoj beti za Call of Duty: Modern Warfare 2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neovisno o prednarudžbi i PlayStation Plus pretplati, otvorena beta je sada dostupna svim PS4 i PS5 igračima. Download je težak 27.5 gigabajta, a pristup će biti omogućen sve do utorka 20. 8. u 19 sati kada završava prvi krug testiranja. Na PS Storeu u tražilicu upišite Call of Duty: Modern Warfare II Beta i pokazat će se kao prvi rezultat.

Od četvrtka 22. 9. svi PlayStation igrači mogu pristupiti drugom krugu beta testiranja, a na PC-ju i Xboxu to će biti moguće samo igračima s prednarudžbama. Kasnije, od subote u 19 sati do ponedjeljka Modern Warfare 2 će moći igrati svi igrači na svim platformama, neovisno o kupnjama i pretplatama.

Dostupni su Team Deathmatch, Domination, Prisoner Rescue, Search and Destroy i Knock Out modovi, te četiri mape, a svi igrači će kroz betu moći otključati do 10 nagrada koje će se kasnije prevesti u pravu igru jednom kada ona izađe 28. 10.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano