Vijesti

BF2042 danas s novim scoreboardom, voice chat tek idući mjesec

Nakon što su shvatili u koliko je groznom stanju Battlefield 2042, developeri su odgodili prvu sezonu igre te krenuli marljivo raditi na bazičnim stvarima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dva mjeseca poslije njegove najave, DICE je najavio izlazak novog scoreboarda za danas. Dosadašnji nepregledan prikaz gdje su na jednu ljestvicu izmiješani svi igrači zamijenit će klasično iskustvo. Ljestvica će se podijeliti na dva tima, a konačno će se dodati i pregled broja killova.

Novi scoreboard na tragu je onima iz prethodnih igara.

Međutim, DICE upozorava da novi scoreboard neće sasvim zadovoljiti sve igrače. Za početak, neće biti dostupan po završetku runde, što planiraju implementirati u nekoj od narednih zakrpi. “Ovo je tek njegova prva verzija”, kažu. DICE je, izgleda, odustao od planiranog refresha koji bi zadržao sve igrače na jednoj ljestvici, a kojeg su onomad prezentirali ovdje.

Letargičan pristup

Dakle, dva mjeseca čekali smo na redizajn scoreboarda, a još najmanje mjesec čekat ćemo na još jednu bazičnu mogućnost – voice chat. “Sljedeće ažuriranje trenutno planiramo za početak travnja, a uključuje veći skup izmjena i popravaka”, poručuju iz DICE-a.

Ako nastavi ovim tempom, Battlefield 2042 je u opasnosti da totalno ostane bez igrača. Makar, to se već i dogodilo jer ga na Steamu u ovom trenutku igra za serijal bijednih 1200 igrača. Generalan dojam je da su se DICE i EA već pozdravili s igrom, a velika većina tima prebacila se na neki novi projekt. S boljom vizijom, nadamo se.

Igra

Povezano