Vijesti

Bliži se izlazak next-gen nadogradnji za Resident Evil 2, 3 i 7 

Capcom je još u ožujku najavio next-gen nadogradnje za posljednje Resident Evil Naslove. RE 2, 3 i 7 kasnije ove godine trebali bi dobiti besplatne nadogradnje, a da se taj dan bliži sugerira uvrštavanje u bazu PSN-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Capcom je u ožujku istu nadogradnju najavio i za Xbox konzole, a nadogradnju će dobiti i PC igrači. Navode se ray-tracing, 3D zvuk, veći FPS i rezolucija, podrška za DualSense i haptičku vibraciju, a prve screenshotove prepune ray-tracinga pogledajte iznad.

Više detalja i konačan datum izlaska nadogradnje Capcom bi mogao otkriti u ponedjeljak 13. 6. za kada je zakazao vlastitu Summer Game Fest prezentaciju. Na toj istoj prezentaciji Capcom bi mogao otkriti više o prošli tjedan najavljenom Resident Evil 4 Remakeu, a mi se nadamo i prvom prikazu DLC-a za Village.

Podrži FFA i riješi se reklama

Iza FFA stoji mala, ali strastvena grupa gamera. Kako bismo bili što aktualniji i održavali najaktivniji gaming forum na ovim prostorima, ulažemo vlastito slobodno vrijeme i novac. Ako smatrate da to zaslužujemo i ako ste u mogućnosti, možete nas podržati novčanim prilogom. Sa svakom kunom bit ćemo još bolji, a zauzvrat nudimo pogodnosti poput uklanjanja reklama s portala i unikatnih bedževa pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra