Vijesti

Resident Evil 2, 3 i 7 dobit će nadogradnje za PS5 i XSX/S

Resident Evil 7, a remakeovi Resident Evila 2 i 3 posebno i danas izgledaju jako dobro, ali Capcom ih je odlučio tehnički i grafički dovesti na još višu razinu na novim konzolama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kasnije ove godine stižu next-gen nadogradnje za sve tri igre. Za sve dosadašnje vlasnike ona će biti besplatna, a dobit će je i PC, iako će nadogradnja manje/više biti on što su PC igrači dosad igrali na maksimalnim postavkama.

Sve tri igre jedne su od najboljih u serijalu uopće. Resident Evil 7 udahnuo je novi život serijalu iz kojeg je nastao Village, jedan od GOTY igara prethodne godine. Remake Resident Evila 2 je bio jedan od najboljih remakeova uopće, dok je remake trojke prošao prilično solidno kod igrača.

Dakle, do kraja godine čeka nas DLC za Village, vizualna nadogradnja za prethodna tri RE izdanja, a ono što očekujemo je i najava remakea Resident Evila 4.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano