Vijesti

Blizzardove glasine netom pred Blizzcon 2015

Remasteri Warcrafta III, Diabla II, Starcrafta I te Overwatcha na konzolama?!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako sutra počinje godišnji Blizzardov event – Blizzcon, posljednja dva dana kolaju razne glasine, koje možda i nisu sasvim bez osnova. Naime, sami Blizzardov oglas za zaposlenje spominje da je otvoreno mjesto za, kako kažu Senior software engineer, classic games. Većina igrača, naročito s PC-a, sjeća se njihovih najvećih hitova – Starcraft, Diablo II, Warcraft III. Svaki je bio vrhunac, neki čak i osnivači svog žanra. Kako su tehnologija, operativni sustavi te mrežne usluge evoluirali, žele rekreirati ono što je ta tri velika hita činilo nezaboravnima na modernim strojevima, te približiti novoj generaciji igrača.

Moguće da ćemo uskoro ovo gledati vrlo često

Druga glasina je vezana uz potencijalni hit koji je nedavno ušao u betu Overwatch. Kako stvari stoje, igra bi mogla postati veliki hit, a opet se radi o stvaranju nekog novog podžanra. Igru opisuju kao kombinaciju trenutno izuzetno popularnog MOBA koncepta pomiješanog s timskim FPS-om. Prognoziraju joj veliki uspjeh, a da li će tako i biti, vidjet ćemo. Ako je suditi prema Hearthstoneu, itekako ima šanse. Ono što je bitno, prema glasinama od strane Kotakua, poznati trgovački lanac Gamestop je rekao da primaju predbilježbe za Overwatch za Xbox One i PS4.

Uglavnom, budući da Blizzcon počinje danas u 20 sati, vrlo brzo ćemo vidjeti jesu li ove glasine istinite. Javimo čim saznamo! U međuvremenu, pogledajte kratak gameplay prikaz dotične igre.

Overwatch gameplay

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano