Vijesti

Broj igrača Battlefielda 2042 prvi put je pao ispod 900, trebala bi pomoći zakrpa od preko 400 popravaka i promjena

DICE je za idući tjedan zakazao vjerojatno i najveću zakrpu dosad za posrnuli Battlefield 2042. Community manager Kevin Johnson je na Twitteru poručio kako ona donosi preko 400 popravaka bugova i promjena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kaže kako su dodaci za oružja kompletno prerađeni “na način da se osjećaju jedinstveno i imaju veći utjecaj na stil igranja”, ribboni će se lakše osvajati u modovima poput Rusha, balansiran je priljev XP-a kako bi se dodatno prioritiziralo timsko igranje, a ljubavi će dobiti i vozila.

Johnson VOIP ne spominje, ali ranije ove godine DICE je komunicirao kako se ono priprema za travanj, stoga je logično zaključiti da ćemo dobiti i tu osnovnu mogućnost. Ne spominje ni performanse, kao ni mape, ali tko zna, možda je nešto odrađeno i na tom polju.

Dakle, puni popis promjena stiže početkom idućeg tjedna, a zakrpa će biti live negdje u narednim danima. Hoće li sve to biti dovoljno da zaustavi strmoglavi pad igrača? Ovog tjedna Battlefield 2042 po prvi put je pao ispod 1000 istovremenim igrača na Steamu, a jučer predvečer po prvi put je pao i debelo ispod 900…

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano