Vijesti

Brzo, vrlo brzo vidjet ćemo PlayStation 5 gameplay Godfall-a

Ajmo biti potpuno iskreni -- Godfall nas najviše zanima jer je to prva igra koja je službeno potvrđena kao PlayStation 5 launch naslov, iako će igra zapravo doći i na PC. Vas koji volite loot igre, možda će igra zanimati bez obzira na PS5 etiketu, ali veliku većinu zanima samo zbog PS5-a.

Stari i zastarjeli leakani gameplay

Godfall Leaked Trailer 2020

Još više nas sve zanima kad će taj famozni PlayStation 5 event i kad će Sony konačno otvoriti pipu informacija koje svi žele čuti, vidjeti i osjetiti. Mi stvarno očekujemo da će se to dogoditi u idućih 10 dana jer ako pratite malo društvene mreže -- PlayStation igračima je stvarno više dosta šutnje.

Gearbox je završio svoje izlaganje na PAX East-u, a na sajmu je bio prisutan i Godfall. Doduše -- igra je bila prisutna s istim trailerom kojeg smo već i vidjeli.

No, ono što je zanimljivo i što nas zanima -- developeri su potvrdili nakon mnogobrojnih upita kako ćemo PlayStation 5 verziju “vidjeti jako, jako brzo.”

Kad i gdje? Pa na PS5 eventu -- logično. Sumnjamo da će Gearbox samo tako ispucati trailer za PS5 igru i to je to. Zbog corona virusa moguće je da nekog velikog događaja neće biti, već će Sony predstaviti PS5 putem nekakve već snimljene video konferencije.

Kad? Uskoro.

Oznake

Povezano

Back to top button
Close
Close