Vijesti

CD Projekt nikad neće odustati od Cyberunka, tvrdi njegov CEO

Mnoge je razočarala količina bugova i razina tehničkog izvođenja Cyberpunka 2077. Unatoč tome CD Projekt prodao je igru u basnoslovnim brojkama i, s obzirom na patcheve koji ni približavanjem petom mjesecu od izlaska ne donese značajniji pomak, mnogi su zabrinuti da će CD Projekt sumirati uloženo/dobiveno te iskupljenje tražiti na nekoj drugoj igri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, CEO CD Projekta Adam Kicinski za Reuters tvrdi potpuno drugačije. “Ne vidim scenarij u kojem bismo odustali od Cyberpunka”, uvjerava. “Uvjereni smo da možemo igru dovesti u stanje da budemo skroz zadovoljni s njom, a zatim je nastaviti dobro prodavati u narednim godinama”, zaključuje.

1.2 zakrpa za Cyberpunk 2077 uslijedila je nakon nekoliko odgoda i hakiranja kompanije, ali unatoč stotinama popravljenih bugova igra i dalje nije napravila odmak od katastrofalnog izvođenja na PS4 i XONE konzolama, a ni na PC-ju to još uvijek nije razina kakvu očekujemo.

CD Projekt možda neće odustati od Cyberpunka, ali je zato odustao od njegovog multiplayera. Dakle, u planu je popraviti igru, izdati je na novim konzolama, a zatim razviti i ekspanziju poput onih kakve je dobio Witcher 3. Nekako sumnjamo da Cyberunk 2077 na baznim konzolama prošle generacije ikad može ličiti na nešto, ali Kicinski i ekipa očito su uvjereni u drugačije.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano