Vijesti

Procurio je djelić gameplaya novog Need for Speeda

EA je obećao u tekućoj fiskalnoj godini izdati novi Need for Speed. Budući da ga dosad još nije ni otkrio, očekujemo ga negdje u prva 3 mjeseca 2023., a do onda se tješimo s leakovima poput ovoga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Redditu je danas procurio prvi ozbiljniji leak, a prikazuje starinski Chevrolet Bel Air koji uz poticaj nitra pokušava preskočiti prepreku u obliku američke krafne. Sudar s građevinom generira anime efekte, što je u skladu s informacijama koje je ranije ove godine otkrio Tom Henderson kada je pričao o tzv. cartoonish efektima.

S druge strane, uvijek pouzdani Jeff Grubb pričao je o novom Need for Speedu u kontekstu grada Chicaga, što je, sudeći po ovih par sekunda, također prilično izvjesno. Tada se razbacivalo i s pojmovima poput “fotorealistično”, što očito neće biti slučaj s novim Need for Speedom. Ali ne možemo reći da izgleda loše.

Ono što znamo i u što smo sigurni jest da na novom NFS-u radi razvojni studio Criterion. Bio je planiran negdje prošle godine, međutim, u jednom trenutku EA-u je postalo jasno da neće uspjeti dovršiti Battlefield 2042 na vrijeme, pa je razvoj NFS-a zaustavljen kako bi se pripomoglo DICE-u.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano