Vijesti

Cities: Skylines 2 dobio prvi gameplay prikaz i datum izlaska. Od prvog dana na Game Passu

Cities: Skylines 2 je Colossal Orderov dosad najambiciozniji projekt, što se otprilike vidi i iz prvog uopće prikaza gameplaya.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim što vizualno izgleda neusporedivo bolje od prethodnika, kako po kvaliteti tekstura tako i po “ozbiljnosti”, Cities: Skylines 2 donosi čitavi niz sitnica koje će, vjerujemo, činiti bitnu razliku u odnosu na izrazito uspješnog prethodnika.

U odnosu na jedinicu, C:S2 donosi više kontrole u gotovo svaki aspekt igranja. Građenje cesta i raskrižja je preciznije, ceste se mogu graditi paralelno, promet je pametniji te konačno prati prometne trake i znakove bez korištenja modova, mogu se miješati zone (primjerice, komercijalne i stambene zone na istim tileovima), zgrade će se moći nadograđivati (u traileru vidimo proširenje sveučilišta), tu su i električni automobili te punionice za iste, a čini se i da će transport ljudi i tereta dobiti više ljubavi, po uzoru na Transport Fever naslove.

Cities: Skylines 2 izlazi za PC, PS5 i XSX/S 24. 10. ove godine, te od prvog dana bez dodatnog plaćanja za Game Pass pretplatnike. Colossal Order će iz tjedna u tjedna s novim trailerima prezentirati sve nove gameplay sisteme.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano