Vijesti

Cities: Skylines 2 još ne radi kako treba, ali izdan je prvi DLC

Za razliku od originala, koji je donio pravo osvježenje u žanr, ali i u industriju općenito, Cities: Skylines 2 je izlaskom prošle godine mahom razočarao sve fanove, ali i šire od toga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izdavač Paradox i developer Colossal Order priznali su kako kako igra nije spremna za izlazak, međutim, s poslovne strane on je imao smisla. I nastao je jedan veliki nered. Prije svega po pitanju performansi, a potom i po prihvaćanju igrača. Dvojka danas, pet mjeseci kasnije, još uvijek nije u stanju u kakvom bi trebala biti, kako po pitanju izvedbe, tako i po pitanju simulacije grada koja je još uvijek polomljena.

Svejedno, kao što je u listopadu odlučeno izdati nedovršenu igru, tako je danas odlučeno izdati prvi DLC. Beach Properties donosi mogućnost zoniranja uz vodu uz prigodne nove zgrade. Ukupno 60 novih asseta, 6 signature građevina i 4 nove vrste stabala naplaćuje se 10 eura. Da stvar bude apsurdnija, developeri se nisu sjetili u igru ubaciti same plaže. Nema šetnica, nema mostova, riva ni molova…

DLC na Steamu ima samo 4% pozitivnih ocjena. Treba li išta dodati? Da, trebalo bi, jer Cities: Skylines 2 ovih dana je dobio podršku za modove. Ali tek u beti i trenutno je sve u neredu,

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano