Vijesti

Cities: Skylines 2 povlači prvi DLC i vraća novac. Verzija za konzole s novom odgodom

Prvi DLC za Cities: Skylines 2 imena Beach Properties samo je oličenje apsurda kakva ova igra jest. Od katastrofalnih performansi, do izostanka i lažiranja baznih mogućnosti do, prije svega, pohlepe. Tako je i ovaj DLC, izdan dok igra još uvijek nije popravljena, završio baš kako je trebao – u smeću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije svega po pitanju prijema igrača, od kojih ga je samo 4% igrača ocijenilo pozitivnim na Steamu, pa sada i do konačnog uklanjanja iz prodaje. Po tko zna koji put od izlaska igre, uslijedile su isprike šefice studija Mariine Hallikainen te šefa Paradoxa Mattiasa Lilje, ali one su sada već prilično beznačajne i isprazne, budući da oboje uporno nastavljaju povlačiti loše poteze.

“Mislili smo da možemo nadoknaditi nedostatke u nerealnom vremenskom okviru te požurili s DLC-om kojeg nije trebalo izdati u ovakvom obliku. Zbog svega toga nam je iskreno žao”, stoji u obraćanju potpisanom od oba šefa. A Beach Properties DLC zaista je bio katastrofa. Tolika da nema nikakve veze s plažama. Nema ni plaža, ni riva, ni šetnica…

Obećaju bolje dane

Tako će svi kupci istog dobiti povrat novca, što ipak ne vrijedi za vlasnike Ultimate izdanja, koji su unaprijed platili DLC-ove tog tipa, a dosad nisu dobili ništa. Developeri će se sad, dodaju, fokusirati na besplatne i nužne tehničke i sadržajne zakrpe, a plaćeni DLC-ovi neće uslijediti prije iduće godine. Pritom, kažu, poradit će i na komunikaciji.

Novost je i još jedna odgoda Cities: Syklinesa 2 za konzole. Umjesto ovog proljeća, izvedba za konzole uslijedit će najranije u jesen.

Igra

Povezano