Vijesti

DLC-ovi za Cities Skylines 2 prolongirani, prvo će popraviti igru

Izlazak Cities Skylinesa 2 jedan je od najkontroverznijih ove godine. Za razliku od nekih drugih igara čiji tehnički problemi su se tajili do dana izlaska, izdavač Paradox nije imao problem priznati kako će Cities Skylines 2 izdati u problematičnom stanju po punoj cijeni, a potom ga nastaviti krpati.

Iz tog razloga su odgođene i izvedbe za konzole, a premda je prošlo već mjesec dana, po tehničkom pitanju nije se puno pomaknulo. Cities Skylines 2 i dalje se jako loše izvodi čak i na najjačem hardveru, stoga je došlo do jedine logične odluke.

Šefica Colossal Ordera Mariina Hallikaine u obraćanju igračima predstavila je tri prioriteta. Prvi je poboljšanje performansi, drugi je popravljanje bugova kojih se izbrojalo preko 200, a potom slijedi i podrška za modove i editor mapa. Mariina se dotiče i problema sa simulacijom logistike pošte i dobara te opće ekonomije koja u ovom trenutku djeluje fejkano, za koju kaže da se još istražuje u čemu je problem.

Tek kada PC verzija bude tamo gdje treba biti, na red će doći obećani DLC sadržaj. Prije svega tu misli na paket objekata za plaže, a potom i na nove radio stanice, alate za kreatore sadržaja i drugo.

Igra

Povezano