Vijesti

Cities: Skylines 2 odgođen je za konzole, a sistemski zahtjevi za PC su povećani

Sjajan listopad za gamere svakako će nadopuniti Cities: Skylines 2, nastavak popularnog city buildera s preko 12 milijuna primjeraka. Trebao je istog dana izaći na svim platformama, međutim, konzolaši će pričekati jedan duži period.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PC verzija bit će spremna za lansiranje 24. 10., ali PS5 i XSX/S verzije odgođene su za proljeće iduće godine. “Vrijedno radimo na pripremi igre za izlazak. Shvatili smo da nam treba više vremena kako bismo postigli ciljeve kvalitete koje smo si zadali za konzole”, 26 dana uoči izlaska shvatili su developeri iz Colossal Ordera. Dodatno vrijeme omogućit će im optimizacije za sve platforme, uključujući i PC, kažu.

Ne želimo coprati, ali zvuči nam kao da Cities: Skylines 2 možda neće biti u svojem najboljem izdanju od prvog dana na PC-u. S tim na umu, ne čude netom ažurirani i povećani preporučeni sistemski zahtjevi od čak RTX 3080 (10GB) te i5-12600K, a minimum je s GTX 780 podignut na GTX 970 i Ryzen 5 2600X. Pritom Colossal ne navodi rezolucije, spominje samo HD igranje, pa ćemo barem još neko vrijeme ostati oprezni.

Igra

Povezano