Vijesti

Crystal Dynamics više nije Square Enixov, ali nastavit će raditi na Avengersima

Zapadni studiji Square Enixa uskoro će se pridružiti Embracer Grupi kroz transakciju vrijednu 300 milijuna dolara, što ipak ne znači kraj za Marvel’s Avengers igru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nejasno je tko nastavlja polagati prava na Marvel IP, ali Crystal Dynamics nastavit će raditi na Avengersima, potvrdio je jedan od šefova studija. Brian Waggoner poručuje kako CD ima mnoštvo planova za dalje. Planira implementaciju novih heroja, što za sobom povlači i nove priče, misije…

“Puno heroja za dodati, puno priča za ispričati”, odlučio je reagirati Brian nakon sve glasnijih kritika kako je studio zapravo odustao od igre, a fanovi posebno zamjeraju nedostatak novih heroja. U Marvel’s Avengers nedavno je stigao Mighty Thor, a kako zasad stvari stoje, očito neće biti posljednji heroj.

Crystal Dynamics potvrdio novi Tomb Raider na Unreal Engineu 5

Podsjećamo, osim što jedan manji dio studija nastavlja raditi na Avengersima, fokus ostatka Crystal Dynamicsa je na novom Tomb Raider naslovu. Razvija se u Unreal Enigneu 5 i to je zasad sve što znamo o novom poglavlju Lare Croft bez Square Enixa kao izdavača.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano