Vijesti

Gasi se Marvel’s Avengers A Day. Uskoro se potpuno povlači iz prodaje

Bliži se kraj za jedno od najvećih razočarenja gaming industrije posljednje dekade. Marvel’s Avengers: A Day, veliki AAA naslov Crystal Dynamicsa na kojem je Square Enix s golemom investicijom polomio zube bliži se svom konačnom kraju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I dok za neke igre “konačan kraj” eventualno znači prestanak podrške, Avengersi će se tri godine od izdavanja kompletno povući iz prodaje. Slijedi posljednja nadogradnja sadržaja zakazana za 31. 3. ove godine koja će zapravo samo implementirati posljednje balansiranje, a posljednji dan mjeseca rujna dan je kada završava službena podrška developera te se Marvel’s Avengers: A Day povlači iz prodaje u svim digitalnim trgovinama.

Istovremeno, svi oni koji to žele Avengerse mogu nastaviti igrati i online i offline. Servere zasad ne planiraju gasiti, a poslije 30. 9. jedini način za kupiti igru bit će oglasnici te eventualno ako je pronađete na nekoj zabačenoj polici dućana. Također, poslije 31. 3. gasi se interni Marketplace. Sav kupljeni kredit konvertirat će se u resurse unutar igre, a sav sadržaj koji se dosad plaćao pravim novcem igračima će pokloniti.

Marvel’s Avengers: A Day izašao je u rujnu 2020. i bio je daleko od loše igre, međutim, nije uspio povratiti uloženi novac. Crystal Dynamics i Square Enix propustili su napraviti endgame koji bi zadržao igrače, novi sadržaj je kasnio ili ga nije ni bilo, ljudi se nisu povezali s likovima budući da im je nedostajala karizma MCU glumaca, a tehnički problemi samo su naglasili sve nabrojano.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano