Vijesti

Marvel’s Avengers igra dobila je posljednji update. Sav sadržaj postao je besplatan

Marvel’s Avengers: A Day ostat će obilježen kao jedan od najvećih flopova gaming industrije. Igra nije uspjela povratiti investiciju, odlučeno je da će 1. 9. bit će povučena iz prodaje na svim platformama, međutim, nešto lijepo prije toga za sve fanove. Premda biste pomislili da ih nema, Avengersi imaju malu, ali strastvenu bazu okorjelih fanova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Avengersi su dobili posljednje ažuriranje sadržaja. I to kakvo. Naime, zatvorio se interni Marketplace, međutim, apsolutno sve mikrotransakcije postale su besplatne svim igračima. Igrači mogu preuzeti sav dosad izdan kozmetički sadržaj, emoteove i takedownove te heroje i misije plasirane kroz preko 17 nadogradnji.

Crystal Dynamics se u posljednjem videu zahvaljuje svim igračima. Kako kažu, kroz igru je prodefiliralo njih preko 16 milijuna, stoga ne možemo reći da su Avengersi bili potpuni promašaj.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano