Vijesti

Danas izlazi trailer za Medal of Honor VR igru

Medal of Honor: Above and Beyond bit će predstavljen večeras na otvorenju Gamescoma. Na igri radi razvojni studio Respawn, najpoznatiji po battle royale divu Apex Legendsu. Ista ekipa je radila i na Medal of Honor: Allied Assault sad već davne 2002. Zanimljivo će biti vidjeti na koji način će ukomponirati novu tehnologiju u tu pomalo zaboravljenu franšizu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gamescom se ove godine održava u digitalnom obliku – putem streama. Otvorenje je danas u 19:30 po našem vremenu, a jedna od prikazanih igri bit će upravo ova. Ono što znamo je da ćemo moći vidjeti novi trailer, na koji smo čekali gotovo godinu dana. „Mislim da smo konačno u mogućnosti ostvariti viziji od prije 20 godina. Staviti vas u ratničke čizme, dati vam mogućnost da vidite kroz oči nekoga tko je zaista bio tamo. To je bio najuzbudljiviji i najuspješniji dio projekta.“ rekao je tada direktor Peter Hirschmann.

Ovako je to izgledalo prije gotovo godinu dana.

Baš kao i prvi Medal of Honor, Above and Beyond vas stavlja u ulogu OSS agenta, a izlazak igre se očekuje krajem ove godine.

Igra