Vijesti

Vraća se Medal of Honor i to kao VR igra

Titanfall 1 i 2, Apex Legends, Star Wars Jedi: Fallen Order… Ovom popisu se pridružuje još jedna igra, na iznenađenje mnogih, Medal of Honor igra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Medal of Honor nismo igrali još od 2012. i zbilja nam je bilo žao što je EA odustao od serijala. Unatoč manjkavostima posljednjih igara, MoH je uvijek imao nešto svoje. Pa nam je srce zatitralo kad smo naletjeli na novi MoH koji radi ni više ni manje nego Respawn. Ali oduševljenje je brzo splasnulo.

Medal of Honor: Above and Beyond je VR igra i pritom još ekskluziva za Oculus Rift uređaje.

I izgleda zaista jako dobro. Iako ostaje žal što se ne radi o MoH igri za mase. MoH se s Above and Beyondom vraća u Drugi svjetski rat. I neće biti tipičan FPS, već će se na svakoj od 50 razina trebati dobrano razmišljati o potezima koji će se napraviti, sagledati okruženje, brojati metke i planirati svaki naredni potez. Za te potrebe u potpunosti su ukomponirane motion kontrole Oculus Touch kontrolera.

Prema prvim dojmovima novinara koji su imali prilike isprobati igru, radi se o jednom od najboljih VR iskustava koje su ikad isprobali. Medal of Honor: Above and Beyond na PC za Oculus Rift VR stiže negdje u 2020-oj godini.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra