Vijesti

Prvi dojmovi za Medal of Honor: Above and Beyond su odlični, ali SSD zahtjevi su brutalni

Nakon godina mediokriteta, a zatim i jako duge pauze, konačno smo dočekali jednu dobru Medal of Honor igru. Prve reakcije recenzenata na Respawnov MoH su iznimno pozitivne, a jedina relativno loša stvar je što se radi o VR igri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VR vlasnici bit će oduševljeni budući da se radi o drugoj dobroj uspješnoj visokobudžetnoj igri u kratko vrijeme nakon Half Life Alyxa. Zabavna kampanja odlične produkcije dužine 5 do 8 sati te zabavan multiplayer trebali bi vas zadržati u VR izvedenici Drugog svjetskog rata barem još neko vrijeme.

Kako kažu recenzije koje smo čitali, napucavanje u VR-u je odlično preneseno. Posebno iskustvo je slijetanje padobranom na Normandiju ili klaustrofobično kretanje kroz skučeni B-17 bombarder – tzv. Leteću tvrđavu prije no što preuzmemo kormilo, a priča ima smisla te tjera na igranje.

Jedini minus je taj što igra iscrpljuje. Fizički. Kretnji je jako puno, treba dizati ruke, konstantno se izmicati, a to je i jedan od razloga zašto su misije raspoređene na 12 do 15 minuta dužine.

Medal of Honor: Above and Beyond 11. 12. stiže na PC kroz Oculus Rift Store i Steam, za igranje će vam biti potrebna najmanje RTX 2080 grafička kartica te barem 340 gigabajta slobodnog prostora na SSD-u (nakon instalacije zauzeće na disku se prepolovi na 170GB).

Ako je suditi po prvim reakcijama Respawn se još jednom pokazao kao sposoban studio, a mi se nadamo da će dobre reakcije pružiti poticaj Electornic Artsu da financira jednu pravu visokobudžetnu Medal of Honor igru za klasične platforme. Naravno, pod vodstvom Respawna.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra