Vijesti

Danas u 19 sati razotkrit će Call of Duty: Modern Warfare 2, a dijelovi trailera već cure van

Za danas u 19 sati Activision i Infinity Ward zakazali su druženje na kojem će konačno razotkriti Modern Warfare 2. Kako to obično biva, kontrolirano ili ne kontrolirano, na internet je jutro uoči već počelo curiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iznenađenja, čini se, više ne postoje u gaming industriji, pa tako na ovom linku možete pogledati nešto što se čini kao početak prikaza. Ali nemojte, savjetujemo vam, jer snimano je mobitelom i ne zaslužuje da ga se pogleda. Stoga je i ovo sve što ćemo napisati na tu temu.

Inače, poslije prvog prikaza danas u 19 sati na internetu će se pojaviti prvi dojmovi novinara koji su imali priliku prije svih se družiti s novim Call of Dutyjem. Nije za očekivati kako će nakon svega uslijediti beta testiranje, što je nešto čime je Activision nekada znao iznenaditi, međutim, Modern Warfare 2 ćemo u konačnici zaigrati na svim aktualnim platformama 28. 10.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano