VijestiZanimljivosti

Developeri Shadow Warriora 3 trolaju Dying Light 2 i njihovih “500 sati”

Osim matične zemlje, studio Flying Wild Hog s Techlandom dijeli još jednu karakteristiku – odgode igara. Shadow Warrior 3 tako je u jesen prošle godine odgođen za još uvijek nepoznati datum u 2022. Što ih nije spriječilo da reagiraju na kontoverzu s Dying Light 2 i tvrdnje kako ćemo ga igrati preko 500 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I Shadow Warrior 3 ćemo igrati 500 sati. Ako ga kompletiramo 60 puta. Developeri su se pohvalili na Twitteru. Techland, naravno, nije ostao dužan.

Koristeći kalkulator i vještine stečene visokim obrazovanjem stižemo do oko mizernih 8 sati po playtroughu za Shadow Warrior 3. Dobra fora, ali loša satnica.

Inače, Techland je jučer pojasnio brojku od 500 sati, koja ipak nije točna. Za prelazak glavne priče bit će potrebno 20-ak sati, oko 80 za priču i popratne questove, a 500 ako baš želite istražiti svaki kutak mape, pričati sa svim NPC-ovima i skupiti sve što se može skupiti.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano