Vijesti

Diablo 4 je premašio 666 milijuna dolara zarade

Samo 5 dana od lansiranja, Blizzard je na Diablu 4 ostvario prihod od preko 666 milijuna dolara, što je rekordan iznos za bilo koji naslov tog studija i najbolji za bilo koju igru ove godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bitno je napomenuti kako Blizzard prvim danom izlaska Diabla 4 smatra 6. 6., premda su ga brojni kupci skupljih izdanja zaigrali još ranije. Blizzard u ovaj iznos ubraja i prihode od mikrotransakcija te ne navodi konkretan broj prodanih kopija, međutim, ukupna zarada svejedno je impresivna.

Američka kompanija potom nabraja ukupno 276 milijuna odigranih sati, 276 milijardi ubijenih demona te 316 milijuna smrti igrača. Također, već je 163 igrača dosegnulo maksimalan level u Hardcore načinu igranja, a imena prvih 1000 igrača ovjekovječit će tako da će ih utisnuti u statuu Lilth.

Međutim, Diablo 4 je tek krenuo. Blizzard poručuje kako ima velike planove za igru te planira godine dodatnog sadržaja. Prve dvije ekspanzije već su u razvoju, a prva sezona saržaja krenut će kasnije ovog ljeta, možda već u srpnju.

Igra

Povezano